Σπάστε τα @αυγά{3} σε ένα #μπλέντερ, στη συνέχεια προσθέστε το @αλεύρι{125%gr}, το @γάλα{250%ml} και @αλάτι θαλασσινό{1%πρέζα}, και χτυπήστε μέχρι να γίνει λείο. Ρίξτε το σε ένα #μπολ και αφήστε το να σταθεί για ~{15%minutes}. Λιώστε το @βούτυρο σε ένα #μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι{} σε μέτρια φωτιά, και γείρετε το τηγάνι ώστε να καλυφθεί η επιφάνεια με το βούτυρο. Ρίξτε μία κουτάλα από το μείγμα και γείρετε πάλι το τηγάνι ώστε το μείγμα να απλωθεί σε όλη τη βάση, και μαγειρέψτε για ~{2%minutes}, ή μέχρι να αρχίσει να ξεκολλάει από τα πλάγια. Μόλις χρυσίσει από κάτω, γυρίστε την κρέπα και μαγειρέψτε για ~{1%minutes}, ή μέχρι να ψηθεί καλά. Σερβίρετε αμέσως με την αγαπημένη σας επικάλυψη.